Zdravíme, přátelé,

přibývá lidí, kteří mají nahodilou zkušenost s channelingem. Pokud je naše zkušenost nahodilá a nikterak jsme jí nešli vstříc, jsou naše reakce odmítavé. Máme pocit, že je to divné a že to nechceme. Odmítavá reakce je ve skutečnosti ochranným mechanismem, který je naprosto v pořádku.

Obzvláště jedná-li se o první zkušenost s jemnohmotným světem. Z počátku nás první zkušenosti s jemnohmotným světem mohou děsit, protože nevíme, jak s takovou zkušeností naložit, jak ji integrovat v životě. Máme pocit, že to nemáme pod kontrolou. Bojíme se, že se zblázníme. Snažíme se prožitek způsobený jemnohmotným světem logicky uchopit.

Pokud nejsou vaše první zážitky s jemnohmotným světem příjemné, máme skvělou zprávu. Je možné to v dobré obrátit. Je možné vzít si své sebevědomí zpět. Je možné s jemnohmotným světem vědomě pracovat.

Zde je záznam z živého vysílání, kde vám osvětlíme: 

Proč se nám dějí nepříjemné zážitky?
Jak s nimi pracovat, aby to přestalo?
Je třeba se chránit?  A jak to udělat?
Jaký je rozdíl mezi duchovním průvodcem a propojením se zdrojem?
Jaké druhy duchovních průvodců existují?

 

Cítíte, že potřebujete vedení v rámci práce s duchovními průvodci? Hledáte bezpečný prostor pro sdílení svých zážitků? Chcete, aby váš kontakt s jemnohmotným světem byl spolehlivý a bezpečný? Chcete, vědět s kým jste v propojení?  Chcete se naučit zkušenosti z jemnohmotného světa převést do praxe v běžném životě?

Pojeďte s námi na pětidenní kurz Škola Channelingu 21.-26.8. , kde si vše výše zmíněné osvojíte. Registrace na kurz probíhá >>>tady<<<