Zdravíme přátelé,

věděli jste, že Česká republika je plná silných energetických míst? Moc rádi vám taková místa odtajňujeme. Protože tzv. vědomá turistika a putování krajinou s vhledy do jemnohotného světa, je další příjemný způsob jak ztišit mysl, uvolnit stres a duchovně růst.

Jaké je putování po energetických místech v Adršpašských Skalách?

Jaké je putování po energetických místech v Adršpašských skalách?

Adršpašské skály  jsou známé svými impozantními pískovcovými útvary a malebnou přírodní krásou. Avšak kromě vizuálních dojmů nabízí také zážitky, které se dotýkají naší duchovní a energetické podstaty. Tato oblast je bohatá na silně energetická místa, která přitahují lidi hledající klid, inspiraci a duchovní růst. V tomto článku vás vezmeme na cestu po některých z těchto mystických míst, která byste neměli minout.

Mystická procházka Adršpašskými skalami

Adršpašské skály jsou magickým místem samy o sobě. Procházka mezi těmito monumentálními skalními útvary je jako vstoupit do jiného světa, kde se čas zpomalí a mysl se může ztišit. Zastavení se v tichu těchto přírodních katedrál vám umožní spojit se s energií země a nalézt vnitřní klid.

Adršpašské skály poskytují ideální prostředí pro meditaci a rozjímání. Najděte si klidný kout, posaďte se na kámen a nechte se unášet atmosférou tohoto místa. Budete překvapeni, jak rychle vás obklopí pocit harmonie a spokojenosti.

Zde najdete energetické zářiče pro obnovení vaší osobní energie, silné portály do vyšších dimenzí a také uzemňovací body.

Doporučujeme absolvovat mystickou procházku Adršpachem v brzkých ranních hodinách hned po otevření, kdy je ve skalním městě minimum turistů a energie je nejsilnější.

Vedené mystické procházky v Adršpachu provází Petr Khol, který vám s nadšením ukáže všechna silová místa skalního města. Určitě byste také neměli vynechat projížďku po posvátném jezírku.

Návštěva Druidiského kříže v Zdoňově

Na naší cestě za poznáním silových míst nelze vynechat Druidiský kříž. Tento starodávný symbol druidů představuje spojení s přírodou a kosmickými silami. Je to místo, kde můžete pocítit sílu pradávné moudrosti a tradic.

nergetický harmonizační systém krajiny ve Zdoňově se skládá z několika částí. Hlavní částí je kamenný kříž z menhirových aktilitů, který čeští druidé postavili nad Zdoňovem v úplňkový den 24. října 2018. Kříž tvoří 13 kamenů, z nichž nejvyšší mají výšku 4 až 4,5 metru. Skládá se ze dvou rovnoramenných kolmých linií, přičemž jedna má ženský a druhá mužský charakter.

Kříž je doplněn druidským hájem, který byl navržen v posvátné geometrii. Tento háj tvoří 12 dubů a 8 břízek a navazuje na tzv. starý druidský háj v jeho těsném sousedství.

Celý krajinný systém vytvořili čeští druidé z Podkrkonošské druidské školy, Aladinovy Druidské školy krajinné energie, a další přátelé krajiny a lidé z bio farmy Zdoňov, která financovala celé dílo. Systém byl aktivován při novoluní 7. listopadu 2018.

 

Pokud chcete kamenný kříž navštívit, zaparkujte na placeném parkovišti v Adršpachu, protože ve Zdoňově není žádné oficiální parkoviště. Z Adršpachu se vydejte po turistické cestě na Křížový vrch, z něhož sestupte k kapličce. Pokračujte podél kamenů Marka Pogačnika a vyjděte strmým zalesněným svahu na Svatý kopeček k zbořenému kostelíku. Dále pokračujte po stejném směru, pěšina se stočí vlevo a z lesa vyjdete na nově ohraničenou cestu, která vás dovede až ke kamennému kříži s druidským hájem. Toto je jediná povolená cesta, která je chráněná před kravičkami a býky, které se pasou na místních loukách.

Archandělský menhirový kruh ve Zdoňově

Dalším magickým místem, které byste neměli minout, je Archandělský menhirový kruh. Tento kruh menhirů, zasvěcený 15 archandělům, je považován za silné energetické centrum, které pomáhá lidem nalézt duchovní vedení a ochranu.Místo vzniklo na jaře roku 2024 pod vedením Lucie Alferi. Díky channelingu s duchovními průvodci jsme určili přesnou lokalitu, výběr stromů a celkový design tohoto prostoru.

Stojící kameny vytvářejí zvláštní atmosféru, která láká k prozkoumání a rozjímání. Přítomnost archandělů vás vede rovnou do hloubky vašeho nitra a proto je toto místo ideální pro modlitbu a duchovní očistu. Dvanáct kamenů stojících v kruhu je zasvěceno jednotlivým archandělům, přičemž každý kámen představuje jednoho z 15 archandělů. Středový kámen je zasvěcen třem archandělům, kteří harmonizují energii celého kruhu. Kamenný kruh obklopuje pás lip, které jsou nejen českým národním stromem, ale také symbolem propojení se srdcem jemnohmotného světa a duchovní moudrostí.

Místo se nachází na soukromém pozemku Biofarmy Zdoňov a jeho patronem je majitel Bernard Lainka.

Instalace Marka Pogačnika ve Zdoňově

Naše putování zakončíme návštěvou Zdoňova, kde se nachází instalace známého slovinského sochaře a geomanta Marka Pogačnika. Jeho díla jsou známá tím, že harmonizují a revitalizují energie krajiny.

Pogačnikovy instalace ve Zdoňově jsou navrženy tak, aby obnovily přirozené energetické toky a posílily spojení mezi člověkem a přírodou. Jeho umění vás zve k interakci a zkoumání, což může vést k hlubšímu pochopení a prožitku jednoty s přírodou.

Putování po energetických místech v Adršpašských skalách je zážitkem, který obohacuje nejen naši mysl, ale i ducha. Silová místa nabízejí možnost zpomalit, ztišit se a nalézt vnitřní klid a rovnováhu. Ať už hledáte duchovní obnovu, inspiraci, nebo prostě jen únik od každodenního shonu, Adršpašské skály a jejich okolí jsou tím pravým místem pro vás.

Máme pro vás skvělou zprávu. Pojeďte prozkoumat všechna tato úžasná silová místa s námi. 19.-22.9. vyrážíme na Meditační víkend s channeligem s putováním Adršpachem. 

Co společně zažijeme?

  • denně čtyři hodiny přímého channelingu se Strážcem třetího oka
  • vysvětlení meditace SRDCE
  • společnou praxi meditace SRDCE 3x za den
  • mystickou procházku skalním městem Adršpach
  • Gongovou lázeň – gongový koncert
  • návštěvu Archandělských menhirů – místo které vzniklo díky channelingu se Strážcem třetího oka
  • energetické léčení v Druidském kříži
  • posílení intuice a hlasu srdce
  • výbornou vegetariánskou  kuchyni
  • relax v přírodě  

  Bližší informace a regisraci najdete >>>tady<<<