Zdravím přátelé,

 

nedávno jsem dostala otázku: „Hele, Lucko, není to už pro tebe trošku nuda, učit lidi channeling zase od začátku?“

V první chvíli jsem se otázkou cítila zaskočená. To je přece jasné, že to není nuda. A když nad tím přemýšlím, může to být jasné mně, protože vím, co se za prvními channelingovými krůčky skrývá.Moc děkuji tazateli za inspiraci, protože vám nyní mohu přiblížit skryté kouzlo channelingu.

Proč mě výuka channelingu i po devíti letech baví? 

A v čem je pro mě vzácným a nesmírně cenným darem?Channelingoví nováčci mi svými začátky připomínají první prožitky se Strážcem třetího oka. Začátky se Strážcem byly obdobím plným velkých aha momentů a kompletní přeměny osobního života. Otevřela jsem dveře směrem do života beze strachu, bez napětí a stresu.

 

 

Díky vám začátečníkům si znovu a znovu uvědomuji benefity channelingu, které do života nepřetržitě čerpám.

 

Osobně channeling nevnímám pouze jako dovednost. Je to způsob života, který otevírá brány k hlubšímu pochopení vesmíru, smyslu života a našeho místa v něm.

Channelingová praxe umožňuje nahlédnout za závoj fyzické reality a propojuje nás s moudrostí, která přesahuje naši běžnou zkušenost. Všechna channelingová sezení jsou zázrakem, který připomíná, jaké je to být součástí něčeho většího a zároveň hlubšího.

Vzácnost channelingu spočívá ve schopnosti přinášet světlo do temných koutů našich životů. Představte si, že v době, kdy se mnozí cítí ztraceni a hledají smysl, poskytuje channeling vedení a naději. Je to most mezi naším světem a vyššími sférami. Pomáhá nalézt klid a harmonii v každodenním životě.

Během výuky channelingu jsem se naučila mnoho o trpělivosti, vytrvalosti, pokoře a vděčnosti. Z každého vašeho nového spojení s duchovními průvodci dostávám cenné lekce, protože jemnohmotní průvodci obohacují náš život způsobem, který si jen stěží dokážeme představit.

Než jsem začala channelovat, cítila jsem se ztracená ve víru povinností, musení a zmaru.

Channeling se okamžitě stal nástrojem, jak se uvolnit pod tlakem na výkon a dokonalost, které si moderní doba nárokuje.

Na začátku mi channeling poskytl výživu jako unavenébytosti a také raketový rozvoj spící duši.

Tisíckrát pomohl v tíživých situacích, nejen mně, ale i dalším lidem, kteří jsou možnostem channelingu otevření.

Každý vzkaz, který od Strážce přichází, je posvátným darem a nesmírně si ho vážím.

A proto mě výuka channelingu neustále naplňuje láskou, světlem a hlubokou vděčností, když vidím, že další lidé objevují uvolnění a radost, kterou channeling přináší.

Děkuji vesmíru za to, že mě na channeling navedl a že jsem dostala tuto důvěru.

Děkuji za všechny lidi, kteří ke mně přicházejí hledat vedení a podporu.

Děkuji za možnost být prostředníkem mezi světy a přinášet světlo tam, kde je ho nejvíce potřeba.

Channeling učí, že každý z nás má svůj jedinečný dar, který může sdílet s ostatními.

Abyste pochopili mé nadšení pro channeling a vše kolem něj ještě hlouběji, přečtěte si autentický přepis prvního channelingu se Strážcem třetího oka z roku 2015

První poselství Strážce třetího oka

Úryvek z prvního channelingu. Petr Macháček se ptal a celé poselství zapisoval. Tímto Ti děkujeme. Díky Tvým trefným otázkám jsme objevili pozoruhodná témata, která bylo třeba zodpovědět.

Petr: Nejdřív bych byl rád, kdyby ses nám představil.

Strážce Třetího Oka: Vaším jazykem jsem Strážce Třetího Oka. Je to podstata, kterou jsem. Rozšířené vědomí. Avšak slovo strážce má jiný význam.

V celém vesmíru není potřeba se před čímkoliv chránit, cokoliv strážit. Ve vesmíru i tady na Zemi, všude, je dualita pouhou iluzí.

Jsem tedy příslušníkem řádu, označovaného jako Strážci. Třetí oko je symbol pro energii, kterou zastupuji. Široké vědomí, které se v oblasti třetího oka vyskytuje. Každý z vás, každý z nás, každý v tomto vesmíru, obsahuje esenci tohoto vědomí. Máte ji, vždycky jste ji měli a vždycky mít budete.

Petr: Jak si tě můžeme představit? Lucka tě viděla jako Japonce, má to nějaký význam?

Strážce Třetího Oka: Ano, má to význam, avšak pouze pro Lucii. Jestliže potřebuješ setkání s vědomím třetího oka a jeho vizualizaci, vždycky se zjevím přesně tak, jak to tvá podstata a tvé vědomí jsou schopny akceptovat. Naším znakem je, v případě že se zhmotňujeme do podoby lidských bytostí, třetí oko v oblasti čela.

Petr: Z jakého důvodu Lucie navázala kontakt s Tebou, a ne třeba s jinými bytostmi?

Strážce Třetího Oka: Vědomí, které se pohybuje kolem hmotného těla Lucie, má spousty otázek, na které přináším odpovědi.

Petr: Tím myslíš asi mě, že?

Strážce Třetího Oka: Vědomí všech bytostí, které se nachází kolem, ať už minulé, přítomné, nebo budoucí. A mimo jiné i to tvoje.

Petr: Jiná nefyzická vědomí byla dříve inkarnována např. na jiných planetách. Je to taky tvůj případ, nebo ne?

Strážce Třetího Oka: My, vědomí řádu Strážců Třetího Oka, nemáme žádné planety. Energie třetího oka je přítomna ve vědomí každého, každé bytosti, každé planety. Jsme ve vědomí třetího oka.

A tak to začalo. Od tohoto dne se channelingu věnuji 6-8 hodin denně, myšleno přímého propojení se Strážcem i dalšími průvodci.

 

 

 

Co mohu z dosavadní zkušenosti cca 19 710 channelovaných hodin říci?

  • Channeling zviditelňuje vaše dary.
  • Poskytuje první pomoc, když mysl běsní a emoce nejsou pod kontrolou.
  • Channeling je vám přístupný kdykoliv potřebujete.
  • Tím se váš rozvoj urychluje a jste ušetřeni zbytečných odboček a slepých uliček.

Každé propojení se Strážcem je o poznání další nové skládačky jménem život. S každým člověkem, který za Strážcem přichází, nahlížíme nový úhel pohledu v rozličných tématech.

Na pětidenním výcviku pro začínající channeleryobjevujete svůj osobitý způsob channelingu. Také možnosti propojení se zdrojem nebo konkrétním duchovním průvodcem. Dostane se vám péče na každém krokusměrem do jemnohmotného světa.

Zpětná vazba k zážitkům, které okusíte, pomáhá budovat jistotu a vy nemusíte tápat, co je TO ONO a co ne. Parta přátel na kurzu vytváří pole, o které se jednotlivec může opřít, a také ze kterého čerpáte možnost posunout se dál v kratším čase.

Čeká nás přechodový rituál v propojení 4 živlů (oheň, voda, země, vzduch). Otevření srdce díky kakaové ceremonii, která rituálu předchází. Spočinutí v přírodě, přírodní ajurvédská kuchyně a energeticky podporující prostory.

Škola Channelingu je příležitost, která je otevřená jednou za rok. To je právě teď.

Čerpejte sílu z channelingu již nyní. A registrujte si své místo na kurzu.

 >>>REGISTRACE TADY<<<

Zajímá mě o kurzu více. 

To mě upřímně těší. Podívejte se na video, kde se dozvíte více o celém průběhu letního výcviku pro začátečníky:-)

 

 >>>JEDU S VÁMI<<<