Zdravíme, přátelé,

s velkou radostí jsme přijali pozvání do podcastu OTEVŘI SRDCE. Projekt, který vede Veronika Vamberová, spatřil světlo světa teprve nedávno, stejně jako naše spolupráce s Verčou. Dohromady nás svedla „náhoda“ nebo synchronicita, prostě jak kdo chcete:-)  Již dlouhou dobu jsme hledali spřízněnou duši, která nám pomůže s chodem Školy channelingu, a to hlavně s grafikou na  sociálních sítích. S Verčou jsme se potkali na Sklenářce, kde probíhal Meditační víkend s channelingem.

Znáte taková ta “náhodná“ setkání, když už od prvního momentu víte, že to není poprvé. Když si rozumíte i beze slov. Když každé slovo je souzněním duší.

Přesně takové to je s Verčou. Známe se asi tři týdny a vznikají krásné věci. Verča se nově ujala našeho instagramového účtu a už je to hezky vidět. Mrkněte >>tady<<< 

Během našeho prvního pracovního setkání slovo dalo slovo a domluvili jsme se na natočení podcastu. Je nám ctí, že Škola channelingu  je v  prvním dílu podcastu Otevři srdce.

Řekla jsem na sebe hodně tajemství ze svého soukromí. Například jsem prozradila:

  • jaký byl můj úplně první channelingový zážitek.
  • proč jsem v 16 letech musela přehodnotit celý svůj dosavadní život.
  • že ve 23 letech jsem zažila první vyhoření, ukončila vysokou a strávila půl  roku v posteli.
  • své negativní channelingové zážitky a jak jsem se s nimi  vyrovnala.

Podcast je také dostupný na Spotify: https://1url.cz/3rr3L

Děkujeme za příjemnou atmosféru během natáčení. Chcete se naučit bezpečně pracovat s jemnohmotým světem a  channelingem? Rádi vás  provedeme, mrkněte na dostupnost našich služeb >>>tady<<<