Automatické písmo je jedním ze způsobů channelingu. Píši vzkazy z jemnohmotného světa, které nás podporují v každodenním životě. Skrze Strážce Třetího Oka vzniklo 12 vzkazů pro každé znamení zvěrokruhu. Vzkazy májí za úkol přinést rovnováhu všem znamením zvěrokruhu v roce 2020. 

Jak se vzkazem pracovat?

  1. vzkaz můžete číst každé ráno. Nastavíte tím svou mysl na přítomný okamžik a vyvarujete se nechtěným událostem během dne. Po přečtení se automaticky naše mysl zaměřuje na to, co je pro nás skutečně užitečné.
  2. vzkaz čtěte, když řešíte situaci, která se Vám zdá být těžká. Po přečtení se uvolní potřebné myšlenky, které Vám ukáží správné řešení.
  3. vzkaz čtěte, když se nemůžete rozhodnout. Po přečtení se nejasné vody Vaší mysli pročistí, tak abyste udělali rozhodnutí plynoucí ze srdce.
  4. vzkaz čtěte, když se Vám daří. Po přečtení upevníte svou mysl v nejvyšší radosti a zvědomíte si příčiny, které k úspěchu vedly.
Při psaní každého vzkazu sleduji, každou kapku inkoustu, kterak se otiskává na papír. Při psaní existuje pouze informace, která ožívá a stává se realitou. Při psaní se otevírá ráj klidu a plného vědomí. To vše je součástí každého písma, které předávám.
Hlavním aspektem roku 2020 je STABILITA. Stabilita se projeví v našich životech v pozitivním i negativním slova smyslu. Jak se stabilitou se vyrovnají jednotlivá znamení zvěrokruhu? 

POSELSTVÍ PRO KOZOROHA

Stabilita je pro kozoroha jedním ze základních životních pilířů. Vše co kozoroh dělá, je ve svém základu pevné a stabilní. Proto je rok 2020 pro kozorohy náročný. Vše o čem si kozoroh doposud myslel, že je pevné, stabilní a neměnné projde testem. A to může zapříčinit rozpad struktur, na které je kozoroh zvyklý. To může vyvolávat pocity paniky a úzkosti. Pro porozumění všem dějům v roce 2020 čtěte tato slova (viz foto).

POSELSTVÍ PRO VODNÁŘE

Pro rozporuplné vodnáře rok 2020 přináší odpočinek a spočinutí. Vodnář se opře o energii stability a nechá se jí vést. Pod vlivem roku 2020 vodnáři konečně dokončí projekty, které díky jejich vnitřním rozporům doposud stagnovali. Pro podporu dokončovacích procesů čtěte tato slova (viz. foto)

POSELSTVÍ PRO RYBY

Pro vodní znamení ryb je rok 2020 trochu oříšek. Element vody má během celého roku tendence stagnovat. Ryba může získat dojem, že se nic neděje a to ji bude zneklidňovat. Pro klid v mysli a pevné nervy v roce 2020 čtěte tato slova (viz. foto)

POSELSTVÍ PRO BERANA

Ohnivý beran nese v roce 2020 důležitý úkol. Svými rohy poskytuje testy stability lidem ve svém okolí. Berani během celého roku trkají více než je pro ně obvyklé. Nemohu jinak. Může to způsobovat rozpory ve vztazích. Pro klidnou mysl při naplňování Vašeho úkolu čtěte tato slova (viz. foto).

POSELSTVÍ PRO BÝKA

Zemským býkům pomalá energie roku 2020 naprosto vyhovuje. Býk si užívá spoustu klidu a pohody. Na druhé straně je pro býky hrozbou přílišné lelkování, které může přejít až v letargii. Pro udržení dostatečné aktivity čtěte tato slova(viz foto).

POSELSTVÍ PRO BLÍŽENCE

Pro lehkovážné blížence je rok 2020 rokem zkoušek. Pomalá energie v blížencích může vzbuzovat pocity zmaru, těžkostí a ztráty svobody. Pro ulevení mysli od těžkých myšlenek čtěte tato slova (viz. foto).

POSELSTVÍ PRO RAKA

Vodní raci v roce 2020 plní úlohu školitelů. Svému okolí zprostředkovávají zkoušky stability. To v rakovi může vyvolávat pocity viny, obzvláště směrem k nejbližším členům rodiny. Pro udržení vlastní osobité cesty čtěte tato slova (viz. foto)

POSELSTVÍ PRO LVA

Pro hrdé lvi je rok 2020 obzvláště peprný. Aby mohl unést tíhu překvapení z rozpadajících se struktur, musí lev probudit chrabrou sílu srdce. Pro probuzení léčivé síly lvího srdce čtete tato slova (viz. foto).

POSELSTVÍ PRO PANNU

Pro pannu je rok 2020 prostorem pro nalezení dokonalosti v nedokonalém světě. Aby došlo k uvolnění přehnané touhy pro dokonalosti čtěte tato slova (viz. foto).

POSELSTVÍ PRO VÁHU

Pro harmonie chtivé váhy je radost pohledět do okolního světa. Rok 2020 přináší harmonii do života lidem ve vašem okolí automaticky. Veškeré vnější úsilí je třeba investovat do nacházení vnitřního stavu harmonie. Pro podporu stability při nacházení vnitřní harmonie čtete tato slova (viz. foto).

POSELSTVÍ PRO ŠTÍRA

Pro hloubavé štíry rok 2020 přináší mnoho situací, u kterých není možné studovat jejich hloubku. Taková situace z vašeho života velmi rychle odejde, protože není základem, stability v roce 2020. Abyste mohli svou vášeň pro hluboký smysl efektivně uplatnit čtěte tato slova (viz. foto).

POSELSTVÍ PRO STŘELCE

Zrychlený střelec v roce 2020 bojuje o čas. Okolní svět se zpomalil a to střelcům znemožňuje tvořit věci v jejich obvyklém tempu. Pro podporu poklidné vytrvalosti čtěte tato slova (viz. foto).

Channeling z pohodlí domova

Aby se k Vám channeling mohl dostat co nejsnadněji, využíváme moderní možnosti dnešní doby. Nejpohodlnější variantou, jak být pravidelně v kontaktu s channelingem se Strážcem Třetího Oka je Channelingový online klub. O členy Channelingového online klubu pečujeme přednostně. Přes rok dostávají členové klubu BONUSY.  Například kartičky s poselstvím pro své znamení mají členové klubu ve svých poštovních schránkách. Kartičku ke svému členství získáváte vstupem do klubu do konce ledna.

Channeling ŽIVĚ

Pravidelně pořádáme živé akce doprovázené channelingem. Pro nejbližší akce klikněte přejděte do KALENDÁŘE AKCÍ