Beseda 30.10. 2017 přináší krásné uvědomení o Matce Zemi, krásný praktický návod, jak více citít Zemi? Jak být plným vědomím v těle? Jak využívat nekonečný energetický potenciál Matky Země:-)

Michal:  Mě zajímá, jestli máš konkrétní návod, jak si lépe uvědomovat projení se Zemí? Jak pracovat vědomě s propojením se Zemí?

Odpověď STO: Děkuji Ti za Tvou otázku! Ty vždycky přicházíš s obrovským poselstvím! K tomuhle Ti mohu říci, že je to nyní velké téma. Protože na planetě Zemi se právě velmi probouzí ženská energie, kterou představuje planeta Země, matka všeho dění a bytí. Každá bytost miluje propojení s matkou zemí. A je velmi důležité, velmi důležité si toto propojení uvědomovat na všech úrovních. Existují bytosti, které chodí po planetě Zemi, ale vlastně si ani neuvědomují zem pod svýma nohama. Protože nejsou schopní dostat vědomí z vyšších sfér do těch hutnějších. A tak jedna z možností je, okusit jaké to je, být chvíli bosí. Bosí přímo na trávníku nebo v lese na jehličí, což je velice příjemné. Ale také, jaké to je být bosí na betonu ve městě. Protože skrze chodidla jste schopni vnímat úplně vše. Jste schopni vnímat každý prožitek planety Země. A pak přichází uvědomění,  jakou planetu chcete tvořit. Po jakém povrchu se Vám na boso chodí lépe? To je jedna z variant, jak je možné trénovat tzv. uzemnění. Protože když nemáte plné uvědomění hmoty, tak se také nemůžete plně realizovat. Jak můžete využívat nekonečný potenciál Matky Země, když nemáte vědomí ve svých nohách? Jste schopni si nyní svým vědomím, uvědomit každý nehet na prstech u nohou? Jste schopni své nehty na nohou vnímat? Uvědomte si nehet od jeho lůžka až po špičku. Trénujte to, protože jestli chcete tvořit ve hmotě, tak je potřeba plně bydlet ve svém těle.

S láskou Lucka a STO:-)

Více inspirace nalezneš v Channelignovém online klubu