Zdravíme přátelé,

s velkou radostí jsme přijali pozvání do TERAPEUTCASTU. Povídání na téma vědomé mateřství je v mnohém inspirováno channelingem. Během poslechu prožijete a uvolníte emoce spojené s mateřstvím. Podcast pro vás v mnohém bude očistný a poskytne velkou úlevu od denních starostí.

Vědomé mateřství, je téma které aktuálně žiju nejintenzivněji. Věděli jste, že vědomý přístup k dětem začíná u poznaní vlastních potřeb.

Povídali jsme si o tom:

  • že duše našich dětí zná svou cestu a proč je někdy těžké ji respektovat
  • v čem jsme my rodičové sobečtí
  • že vědomí je laskavé k našim chybám 

Ke konci povídání jsem se dojetím málem rozplakala. V tomto díle Vás s Martinou bereme do světa, kde proudí čistá láska mezi dítětem a rodičem.

Podcast  je dostupný na všech podcastových platformách:

https://anchor.fm/terapeutcast/episodes/11-Lucie-Alferi—vdom-matestv-e1bkpv0/a-a737iol

https://podcasts.apple.com/cz/podcast/terapeutcast/id1580406322?i=1000544783548

Terapeutcast je projekt, který spatřil světlo světa pod taktovkou Martiny Čampulové. Martina u nás prošla výukou channelingu.  Dnes můžete channeling s Martinou zažít v její poradně. Jsme rádi, že channeling díky Martině pomáhá dalším lidem kráčet cestou srdce. 

Chcete zjistit, zda je channeling cesta pro Vás? Chcete se naučit channelovat? 21.-23.1. se uskuteční Víkendová výuka channelingu ve Žďáru nad Sázavou. Podrobné informace o kurzu najdete tady