Zdravíme, přátelé, 

tradičně na přelomu roku přinášíme poselství pro jednotlivá znamení zvěrokruhu. Vibrace letopočtu a znamení zvěrokruhu mají nejsilnější vliv na tendence v naší mysli. Pokud rozumíme energetickým změnám, které nový rok přináší, máme možnost přistupovat vědomě k výzvám i radostem v novém roce. Poselství otevírá cestu k srdci. Než se pustíme do samotných poselstvích pojďme pár větami shrnout energetické nastavení roku 2023.

Energetické nastavení roku 2023

Dominantním aspektem roku 2023 je ukotvení se v komunitách. Roku 2023 pevnou rukou vládne číslo sedm. Sedmička odsekne, vše co si v životě ponecháváme pouze z pohodlnosti. Objeví silná potřena po vyhranění. Obzvláště mimo spřízněné komunity.  Naopak pochopení, sílu a prosperitu najdete právě ve spřízněných komunitách. Komunitou je jakýkoliv kolektiv lidí, kde se cítíte dobře a spojuje vás společný záměr, vize nebo krev. Zde najdete uvolnění, pochopení a dočerpáte energii.

22. ledna do hry navíc vstoupí vodní zajíc. Který hodně zamíchá kartami v našem vnitřním nastavení. Zajíc v úvodu roku spustí očistu od strachů. Práce se strachy má rytmus přívalových dešťů. Rychle se objeví a rychle zmizí. Za to jich bude hodne za sebou. Očistu od strachů zhodnotíme v druhé polovině roku. Kdy zajíc zrychlí své tempo a povede nás především k napravení důležitých vztahů.

Máte chuť jít více do hloubky? Kompletní rozbor roku 2023 od Strážce třetího oka najdete v Channelingovém online klubu >>>tady<<<

Paráda, rozumíme hlavní tendenci nového roku. Pojďme se vrhnout na poselství.

Jak s poselstvím pracovat?

Jednotlivá poselství vám pomáhají chápat hlavní tendence mysli. Při čtení poselství se vracíme zpět k našemu vědomí a probouzíme sílu srdce.

Čtěte poselství pro vaše znamení, když vám mysl nedá spát. Čtěte poselství pro vaše znamení, když emoce ovládají vaše chování. Čtete poselství pro vaše znamení, když si nevíte rady. Návrat k srdci vám přináší odpovědi teď a tady.

Čtete poselství pro ostatní znamení, když nerozumíte chování lidí v okolí. Pomohou vám získat nadhled.

Poselství jsou nástrojem pro návrat k vědomí, srdci, duši, duchovní podstatě (ať už tomu říkáte jakkoliv). Duchovní podstata zná další krok. Nikdy nás nenechá ve štychu. Jen ji někdy neslyšíme přes sílu emocí, myšlenek nebo chtíče ega.

Kéž vám je poselství od Strážce třetího oka pomocnou rukou na cestě vědomým životem.

Poselství pro znamení zvěrokruhu 2023

KOZOROH

Kozorohové jsou jedno z nejodolnějších znamení, co se konfliktů týká. Rok 2023 přinese potřebu se vyhraňovat se vůči věcem, se kterými nesouzníme.

Kozorohové se zaregistrují zvýšenou potřebu konflikty řešit a také své nejbližší před konflikty chránit. S rozvahou tak rozhodně čiňte, ušetříte všem zúčastněným mnoho vzácné životní energie.

VODNÁŘ

Vodnáři celý svůj život investují hodně energie do hledání spřízněných duší. V roce 2023 najdete pocit spříznění v projektech pro komunitu. Zde rozvíjejte svůj potenciál. V komunitě naleznete uznání, smysl a radost.

RYBA

Ryby si bedlivě rozmýšlejí než se do něčeho naplno pustí. Jejich silná vnitřní intuice jim dovoluje být jen tam, kde se cítí dobře.

Nový rok vám přinese hned několik příležitostí najednou, ve kterých se budete cítit dobře. Může se vám to z počátku zdát podezřelé. Protože se to běžně neděje.

Otevřete svou mysl, tentokrát hravě zvládnete více projektů najednou.

 BERAN

Berani mají přirozenou tendenci urovnávat spory. Jsou brilantní v rychlosti s jakou jsou schopni vyřešit konflikt ve prospěch všech zúčastněných.

Jenomže v roce 2023 budete ve svém okolí vnímat enormní počet konfliktů mezi lidmi. A proto tentokrát nebude ve vašich silách je všechny urovnat.

Využijte to jako pozvánku do svého vnitřního světa, kde objevíte klid, který Vám pomůže brát konflikty v roce 2023 s nadhledem.

BÝK

Býci potřebují klid a čas na vstřebání nových prožitků. Rok 2023 může být náročný, protože budete vystaveni emočnímu maratonu. Může se objevit pocit přehlcení a tlak, že nestíháte vše, co potřebujete. Protože rychlé emoční tempo, vás může paralyzovat. Útočiště a emoční stabilitu vám poskytnou lidé, se kterými jíž máte pevně utvořený vztah.

BLÍŽENEC

Blížencům je rok 2023 šitý na míru. Vaše nadšení, pocity svobody a radost z lehkosti bytí nebudou brát konce. Ale pozor, abyste se pod vlivem velikého nadšení příliš nepřehltili. V roce 2023 se naučíte vnímat svou vnitřní motivaci a rozlišovat, co ve svém životě skutečně potřebujete.

RAK

Raci se mohou potýkat s pocity samoty. Které plynou ze silných emočních projevů rodiny a přátel. Neznamená to, že vás vaši blízcí nemají rádi. V roce 2023 upustí emoční páru všichni. Proto se v roce 2023 naučíte odstoupit od osobní roviny a emoce druhých vás přestanou zraňovat. Ke konci roku se objeví emoční stabilita.

LEV

Lvi využijí svou sílu především pro sebe. Tentokrát vám nebudou stačit síti na to, abyste mohli investovat energii do řízení a kontroly ostatních. Pokud se vám podaří obrátit svůj dar směrem k sobě. Dostane se vám uvolnění, objeví se jistota a dopřejete si uzdravení a regeneraci.

PANNA

V roce 2023 se začnou stabilizovat prvky, které byli v posledních letech rozhoupány. Panny využijí svůj smysl pro detail ve prospěch ostatních. Sehrajete důležitou roli při dokončování. Neostýchejte se přijít s dobře mířenou radou. Která bude jako třešničkou na dortu nebo sladkou tečkou za výtečnou večeří.

VÁHA

Jestli jsou váhy něčím doslova paralyzovány je to strach. Pod vlivem silného strachu se uzavíráte do letargie, pasivity a stojíte na místě. Rok 2023 je pro vás jako výcvikový tábor. Poskytne vám mnoho příležitostí dát strachům na frak. Ke konci roku budete jako experti a žádný vnitřní strach si už na vás nepříjde.

ŠTÍR

Štíři často budou koukat na dění kolem se slovy: ,,Co se to sakra děje?“ V roce 2023 vše zrychlí. Štír nebude mít moc prostoru na prozkoumání věcí do hloubky, tak jak to standardně má ráda. Pro vás je to trénink pouštění kontroly. Prostě to nepůjde mít věci pod kontrolou, tak jak jste běžně zvyklý. Když půjdete rytmu nového roku naproti, zažijete hluboké uvolnění.

STŘELEC

Střelci mají letos velkou výhodu. Jsou těmi, kteří budou rozpoutávat ostatním silné vnitřní procesy. Dobře mířenými vtipy, jasností a bystrostí jim vlastní, nevědomky dají svým blízkým spoustu podnětů k zamyšlení a vnitřnímu posunu. Pokud ucítíte, že je atmosféra příliš napjatá. Nezjišťujte proč tomu tak je. To by vám ublížilo. Prostě se nezdráhejte po anglicku vypařit.

Chcete v roce 2023 rozumět svým emocím a umět naslouchat srdci? Připojte se k nám 28.1. 2023 na jednodenní kurz Léčení emocí silou srdce v Ostravě. Registrace na kurz >>>tady<<<

Hledáte podporu na cestě osobního rozvoje v roce 2023. Mrněte jaké možnosti nabízí Channeligový online klub – platforma pro vědomý život, kterou pro vás s radostí tvoříme. Mrknout do klubu >>>tady<<<

 Přejeme uspěšný rok všem….