Zdravíme, přátelé,

reálná naděje je poslední dobou nejčastějším tématem, které řešíme na osobních setkáních. Kde ji najít? Existuje vůbec? Proč jsme ji ztratili?

Po dvou letech s covidem, který odstartoval obrovské změny, jsme se těšili, že si konečně oddychneme. Načerpáme sílu, zpracujeme vše, co covid přinesl a odnesl.

Jenomže to se neděje. Místo toho jsme museli čelit strachu a nejistotě, který vyvolala válka. Nyní hledáme způsoby, jak  zvládnout ekonomicko-energetickou krizi. Ve vnějším světě nám chybí pevné body, o které by bylo možné se, alespoň na chvíli, opřít.

A proto se může stát, že ztrácíme naději. Naději v lepší zítřky. Naději na normální svět, který se opírá o pevné základy.

Když jsme dostali pozvání na rozhovor do Cest k sobě, hned nám bylo jasné, že reálná naděje je téma, o kterém je třeba mluvit.

O čem dalším jsme si s Adrianou na Cestách k sobě povídaly? 

  • O cestě srdce, která je lékem v nejisté době.
  • O prostoru za emocemi a vědomému přístupu k egu.
  • O odhalení emočních a myšlenkových vzorců.
  • O poselství od Strážce třetího oka, jak zvládnout náročnou dobu.

    Baví vás duchovní rozvoj? Rádi byste měli praktického průvodce na cestě vědomým životem? Přidejte se k nám a čerpejte pravidelnou podporu v Channelingovém online klubu.Tuto platformu pro vědomý život pro vás tvoříme již šest let. Děkujeme, že můžeme. Do klubu se dostanete přímo >>>tady<<<