Kam zaměřit svou mysl, ve chvílích kdy nám je těžko ? V situacích, které jsou pro nás obtížné, tak aby jsme získali potřebný nadhled a úlevu. Neznamená to, že ta situace ihned zmizí, ale úlevou zasadíme potřebné semínko k tomu, aby se nepříjemná situace rozpustila pro dobro všech bytostí.

Jestli se tedy nacházíte v jakékoliv těžké situaci.

Přichází několik uvědomění.

1.COKOLIV PROŽÍVÁTE JE POUZE HRA
Vy jste na svém pískovišti a hrajete si. Bez ohledu na to, zda se Vás týká těžká nemoc, špatná finanční situace, těžký rozchod či těžkosti v partnerství. Důležité je si uvědomit, že je to hra, ta situace se objevila a tak jak se objevila zase pomine, aby mohla přijít nějaká jiná zajímavá situace.

2. —Zavřete si oči— a PŘEDSTAVTE SI JAK SITUACE MÁ PODLE VÁS IDEÁLNĚ VYPADAT Požádejte svou mysl, ať Vám to ukáže. Jak má vypadat, když vaše životní situace není těžká, tak, že už to pro vás není překážka.

3. PROJEVENÍ VDĚČNOSTI a PODĚKOVÁNÍ. Poděkujte všem zůčastněným lidem, že se něco nového díky nim učíte. 3x hluboké nádechy a výdechy. —Můžete teď otevřít oči—.

Takto lze překonat všechny těžké životní překážky. Je dobré si uvědomit, že takhle pracujete s jemně hmotným světem. Tohle je práce na úrovni vašeho energetického těla. Na úrovni mysli, je to ukázka přemýšlení. Všechny bytosti, které jsou schopny tu situaci vidět z nadhledu žijí v nadbytku.

Článek vznikl na základě channelingu se Strážcem Třetího Oka

Více inspirace nalezneš v Channelignovém online klubu