Přepis channelingu Strážce Třetího Oka:

Přichází ke mně neustále opakující se otázky na téma: Jak získat peníze ? Jak získám hojnost ? Jak zlepším svou finanční situaci ? 

V plnosti veškeré lásky pro Vás zprostředkovávám tuto odpověď.

Hlavním důvodem proč toužíte po penězích, proč Vás peníze neustále přitahují a proč jsou každodenním předmětem Vašeho přemýšlení je fakt, že peníze ve své podstatě jsou plynoucím zhmotněním primární esence lásky.

Peníze=Láska

Důvodem, proč říkáte a máte pocit, že peněz není dostatek je fakt, že v každodenním životě projevujete svým chováním strach, hněv, dovolujete stresu procházet Vašimi těly. A jelikož toto jmenované chování jsou neprojevené formy lásky není možné, aby se zhmotňovaly v podobe dostatečných finančních prostředků na Vašich účtech a ve Vašich peněženkách. Pokaždé když si zvolíte strach, zlobu a stres tak samy sobě neprojevujete lásku. Respektive projevujete lásku, ale v omezených formách.

Strach=Neprojevená láska

Zloba=Neprojevená láska

Stres=Neprojevená láska

Projevenou lásku zažíváte ve chvílích kdy následujete svou nejvyšší radost. V každém TADY a TEĎ se ptejte samy sebe: ,,Co je mou nejvyšší radostí?“ Odpověď která přichází do tří vteřin od položení otázky je inspirací přímo z Vašeho srdce a tou je doporučené a vhodné se řídit.

Díky této jednoduché praxi se stává ze strachu, zloby a stresu projevená láska, která se odráží na přirozeném toku vašich financí.

Peníze se přirozeně vyskytují tam, kde je naplňována nejvyšší radost!

Učíte se opět být malými dětmi, které s nadšením a nejvyšší radostí objevují ty nejmenší zázraky každého dne.

Děkuji za tento přenos informací. Budiž jste šťastný každé své volby. Strážce Třetího Oka.

Více inspirace nalezneš v Channelignovém online klubu